Vi hjälper dig att nå din drömutbildning

Genom att använda HPPortalen kan du nå dina mål på högskoleprovet och komma in på din drömutbildning. Vi har tusentals provfrågor, förklaringar och lösningar.

Om HPPortalen

När vi själva började förbereda oss för högskoleprovet märkte vi att det saknades bra sidor att öva på. Många webbplatser verkade ofullständiga eller svåra att använda. Det kändes som om något viktigt saknades, och vi insåg att vi kanske kunde fylla det tomrummet.

Det var så idén om HPPortalen föddes. Istället för att bara klaga bestämde vi oss för att göra något åt det. Vi ville skapa en webbplats som var enkel, tydlig men samtidigt full av bra material. En plats där studenter kan känna sig trygga och förberedda inför sitt stora prov.

Det som driver oss är tron på att alla förtjänar rätt verktyg och resurser för att göra sitt bästa. HPPortalen är resultatet av mycket arbete, forskning och feedback från studenter som oss. Vi har lagt fokus på att skapa riktiga övningstester, tydliga förklaringar och smarta tips för att hjälpa dig framåt.

Nu är HPPortalen här för att stanna, redo att hjälpa varje student som siktar på att göra sitt bästa på högskoleprovet. Vi hoppas att du finner den lika användbar som vi hade hoppats när vi först drömde om den!